Artiklar

epostmarknadsföring, företagsmail

Epostmarknadsföring 101: En nybörjarguide för småföretag

Tack vare epostmarknadsföring kan vi göra affärer med människor på andra sidan jordklotet på några minuter. Epostens potential är också enorm, med mer än 3,9 miljarder epostadresser världen över, vilket ger företag massor av möjligheter att engagera nya målgrupper. När epost används på rätt sätt har den en stor roll att spela för att skapa varaktiga och lönsamma relationer mellan småföretag och kunder.

Läs mer »
leadsgenerering

De 6 bästa verktygen för leadsgenerering

Över 70% av förstagångsbesökarna kommer aldrig att återvända till din webbplats igen. Att samla in deras maildresser är det smartaste sättet att hålla kontakten och få dem att besöka den igen. I den här artikeln jämför vi några av de bästa verktygen för leadsgenerering för WordPress och delar med oss av de bästa metoderna för att hjälpa dig att snabbt få resultat.

Läs mer »
epostmarknadsföring, företagsmail

7 bästa verktygen för epostmarknadsföring för företag (2023)

Är epostmarknadsföring en prioritet för ditt företag 2023? Letar du efter det bästa verktyget för epostmarknadsföring? Att välja rätt epostmarknadsföringsvertyg kan ha stor betydelse för hur framgångsrik din marknadsföringskampanj blir.

I den här artikeln kommer vi att granska och jämföra de 7 bästa epostmarknadsföringsvertygen för småföretag.

Läs mer »
eposttjänst, företagsmail, mailtjänst

5 viktiga funktioner som varje företagsmail bör erbjuda

I dagens snabba affärsvärld är en företagsmail ett oumbärligt verktyg för kommunikation. Det gör det möjligt för företag att snabbt och effektivt utbyta information med kunder, klienter och anställda. Alla företagsmail är dock inte lika bra. För att se till att din företagsmail uppfyller dina behov och ger optimal kommunikation är det viktigt att leta efter vissa viktiga funktioner.

Läs mer »