Synkronisera din kalender genom CalDAV i din iPhone

Börja med att skapa upp en CalDAV anslutning. Här är en Guide på hur du gör.

I din iPhone, klicka på inställningar

Sedan på Kalender

Navigera vidare till konton

Klicka på Lägg till konto

Välj Annat längst ner

Sedan under rubriken Kalendrar väljer ni Lägg till CalDAV-konto

Här fyller du i informationen du fick när du skapade din CalDAV anslutning.

1 Server: Fyll i URL:en för CalDAV anslutningen
2 Användarnamn: Här skriver du i det användarnamn som skapades för CalDAV anslutningen
3 Lösnord: Det valda lösenordet för CalDAV anslutningen
4 Här skriver du en beskrivning för din kalender, tex ”Min kalender”
5 När du fyllt i alla uppgifter klickar du på Nästa

Kryssa i både Kalender (1) och Påminnelser (2)

Om allt är ifyllt som det ska kommer din kalender att synkas och finnas i din app för kalendrar.

Skaffa en företagsmail utan krångel

Vi hjälper dig att komma igång kostnadsfritt.
Noll underhåll 👍