epostmarknadsföring, företagsmail

7 bästa verktygen för epostmarknadsföring för företag (2023)

Är epostmarknadsföring en prioritet för ditt företag 2023? Letar du efter det bästa verktyget för epostmarknadsföring? Att välja rätt epostmarknadsföringsvertyg kan ha stor betydelse för hur framgångsrik din marknadsföringskampanj blir. I den här artikeln kommer vi att granska och jämföra de 7 bästa epostmarknadsföringsvertygen för småföretag.

Innehållsförteckning

Varför är det viktigt att välja det bästa verktyget för epostmarknadsföring?

Epostmarknadsföring är en av de mest kostnadseffektiva marknadsföringsstrategierna för småföretag. Enligt Direct Marketing Association ger epostmarknadsföring i genomsnitt 4300 procent avkastning på investeringar (ROI) för företag i USA.

Detta beror på att epostmarknadsföring är lätt att hantera, ger dig full kontroll och gör att du kan etablera en direktkontakt med dina kunder.

Är du inte övertygad om epostmarknadsföring? Se dessa 6 skäl till varför det är så viktigt att bygga en maillista idag.

Det är viktigt att förstå att en stor del av din framgång med epostmarknadsföring beror helt och hållet på den programvara för epostmarknadsföring som du väljer eftersom de ansvarar för att se till att dina epostmeddelanden faktiskt levereras.

Om du inte är försiktig kommer det att sluta med att du betalar mycket mer pengar för färre marknadsföringsfunktioner och en fruktansvärd leveransfrekvens för epostmeddelanden (vilket gör att du förlorar ännu mer pengar).

Vad ska man leta efter i ett bra verktyg för epostmarknadsföring?

En bra epostmarknadsföringstjänst ska göra det möjligt för dig att skapa mycket engagerande nyhetsbrev med ett enkelt användargränssnitt (helst drag-and-drop-redigerare).

Du ska enkelt kunna skicka massmejl som faktiskt är personliga och riktade utan mycket arbete. Detta är också känt som marknadsföringsautomatisering.

Förutom det måste din epostmarknadsföringstjänst göra det enkelt att hantera din kontaktlista, segmentera användare i grupper och spåra resultatet av dina epostmarknadsföringskampanjer.

Viktigast av allt är att en bra leverantör av mailtjänster ser till att dina epostkampanjer inte hamnar i skräppostmappen.

Låt oss nu ta en titt på några av de mest populära leverantörerna av epostmarknadsföringstjänster och hur de står sig mot varandra.

Constant Contact

constant contact best email marketing

Constant Contact är en av de största och snabbast växande epostmarknadsföringstjänsterna i världen. Det är också den mest lättanvända och nybörjarvänliga epostmarknadsföringstjänsten.

Du kan enkelt hantera dina maillistor, kontakter, epostmallar, marknadsföringskalender med mera.

Varje konto ger dig tillgång till obegränsat antal mail, enkel spårning och rapportering, inbyggda verktyg för delning i sociala medier, gratis bildbibliotek, segmentering av listor, integrering av Facebook-annonser och en kraftfull e-handelsintegration för Shopify-butiker.

Deras Email Plus-konton har också kraftfulla funktioner som epostautomatisering, droppkampanjer, undersökningar och omröstningar, kuponger, onlinedonationer och A/B-testning av ämnesrader som hjälper dig att skicka riktade mail för att maximera din öppningsfrekvens.

Constant Contact erbjuder oöverträffad kundsupport med livechatt, telefonsamtal, mail, communitysupport och ett stort bibliotek med användbara resurser.

Förutom onlineutbildning erbjuder de även personliga liveseminarier över hela USA. Detta gör att småföretagare snabbt kan lära sig grunderna i epostmarknadsföring och börja använda det för att utveckla sitt företag som ett proffs.

Av alla skäl ovan bedömer vi Constant Contact som den bästa epostmarknadsföringstjänsten för småföretag och nystartade företag.

Constant Contact har en 60-dagars gratis provperiod (inget kreditkort krävs). Efter det börjar deras prissättning så lågt som 9,99 dollar/månad.

SendinBlue

sendinblue email marketing software

SendinBlue är en komplett programvara för SMS- och epostmarknadsföring för företag. De är en av de snabbast växande plattformarna för epostmarknadsföring i Europa.

Det är en extremt lättanvänd plattform med utmärkta verktyg för att skapa vackra och mycket engagerande mail. Deras enkla drag and drop epostredigerare är perfekt för nybörjare utan erfarenhet av epostmarknadsföring.

SendinBlue innehåller användarvänliga verktyg för automatiserad marknadsföring som gör att du kan skicka transaktionsmejl, skapa arbetsflöden för automatiska uppföljningsmejl och segmentera användare. Det kan också välja den bästa tidpunkten för att skicka massutskick med hjälp av deras AI-algoritmer för att säkerställa bästa möjliga leveransbarhet för mail.

SendinBlue erbjuder en helt gratis epostmarknadsföringsplan obegränsade kontakter. Deras kostnadsfria plan låter dig skicka upp till 300 mail per dag, men alla dina mail kommer innehålla deras varumärke.

Deras betalda planer börjar från 25 dollar per månad för Lite. Du kan också inkludera SMS i ditt konto, men priset varierar beroende på dina sändningskrav.

De har nyligen förbättrat sin premiumplan för att inkludera mer avancerade funktioner som landningssidebyggare, livechatt, sälj-CRM och integrering av Facebook-annonser. Detta innebär att användarna nu får mer värde för samma pris.

SendinBlue erbjuder också en separat SMTP-tjänst för marknadsföring av massutskick av mail som du kan använda för att driva automatiserade eller transaktionella mail från din WordPress-webbplats. Du behöver inte detta för epostmarknadsföringskampanjer, men det är en trevlig funktionalitet att ha om du har en stor webbplats och vill ha automatiska innehållsbaserade mail i realtid.

HubSpot

hubspot email marketing crm

HubSpot är en av de mest kända mjukvarorna inom CRM och epostmarknadsföring.

Deras epostmarknadsföringstjänst är gratis att starta, och den levereras med många kraftfulla automatiseringsfunktioner som är utformade för att utveckla ditt företag.

Du kan använda deras enkla drag-and-drop epostbyggare och ett urval av mallar för att skapa ett helt anpassat nyhetsbrev som matchar ditt varumärkes personlighet och färger.

På grund av den naturliga integrationen med HubSpot CRM kan du anpassa dina mail för varje prenumerant baserat på saker som enhetstyp, land, listmedlemskap eller annan anpassad information som du kan ha om den enskilda prenumeranten.

HubSpot har alla de kraftfulla funktioner som du förväntar dig av en programvara för epostmarknadsföring på företagsnivå, till exempel optimering av sändningstid, hög leveransbarhet av mail, A/B-testning, detaljerad prestandaanalys, automatiserad marknadsföring, dropp-kampanjer och mycket mer.

En av huvudanledningarna till att små, medelstora och stora kunder väljer HubSpot är att de erbjuder en allt-i-ett-marknadsföringsplattform som inkluderar epostmarknadsföring, CRM, automatiseringsarbetsflöden, försäljningsverktyg, webbplatsbyggare, operationshubb med mera.

Hubspot Email Marketing har en kostnadsfri plan som inkluderar CRM och alla HubSpot’s kostnadsfria verktyg för marknadsföring, försäljning, service och verksamhet.

Med gratisversionen kan du skicka 2 000 mail och lagra ett obegränsat antal prenumeranter. Du kan skapa anpassade anmälnings- och popup-formulär, bygga landningssidor, hantera och spåra dina onlineannonser med mera. Den har alla verktyg du behöver för att komma igång.

Om du behöver mer avancerade funktioner börjar deras betalda planer på 45 dollar/månad.

Omnisend

omnisend logo

Omnisend är en kraftfull SMS- och epostmarknadsföringstjänst för e-handelsföretag som letar efter en lösning för automatiserad marknadsföring i alla kanaler.

De erbjuder en av de mest generösa kostnadsfria planerna för epostmarknadsföring eftersom den innehåller alla kraftfulla funktioner som förbyggda automatiseringsarbetsflöden, prenumerationssegmentering, A/B-testning, prestandarapporter och till och med SMS + web push-meddelanden.

De flesta andra kostnadsfria planer är begränsade, men Omnisend är övertygade om sitt värdeerbjudande, så de erbjuder nästan allt i sin kostnadsfria plan. När din kontaktlista växer måste du uppgradera till deras betalda planer.

Omnisend integreras sömlöst med alla populära webbplatsbyggare och e-handelsplattformar som WooCommerce, Shopify, BigCommerce med flera. De har också integration med hundratals andra företagsverktyg som program för livechatt, helpdesk-tjänster med mera.

Det bästa vi gillade med Omnisend är deras förbyggda arbetsflöden för automatiserad marknadsföring av e-handel som är utformade för att hjälpa dig att öka dina intäkter. Detta inkluderar mail som välkomstmeddelanden, mail för att överge kundvagnen, mail för korsförsäljning och mycket mer.

Deras epostbyggare är mycket lätt att använda och levereras med ett stort urval av epostmallar, så att du kan skapa vackra, varumärkesanpassade kampanjer. När det väl är inställt kan du anpassa mailet med hjälp av deras kraftfulla funktioner för målinriktning och segmentering.

Vad många användare älskar med Omnisend är att de erbjuder SMS inbyggt, så du behöver inte betala för en separat programvara, och deras SMS-funktion gör att du kan skicka meddelanden i 209 regioner över hela världen.

Omnisends kostnadsfria plan för epostmarknadsföring låter dig kontakta upp till 250 prenumeranter, och deras betalda planer börjar på 16 dollar per månad.

Drip

drip email marketing automation software

Drip är en kraftfull plattform för epostmarknadsföring för företag för e-handel, bloggare och digitala marknadsförare. De erbjuder ett brett utbud av verktyg för att göra marknadsföringsautomatisering, försäljningstrattar och personalisering enkelt.

Deras epostprogramvara erbjuder sömlös integration för alla populära webbplatsbyggare inklusive WordPress och WooCommerce. Detta gör att du enkelt kan lägga till pop-ups / opt-in anmälningsformulär till din webbplats och fånga fler leads.

Det som skiljer Drip från konkurrenter som Campaign Monitor är deras intelligenta verktyg för automatiserad marknadsföring, smartare epostsegmentering, funktioner för split-testning, listgrupper och en visuell drag and drop-byggare för automatiserade arbetsflöden. Dessa funktioner gör att du kan nå målinriktade kunder i din maillista för att få mer försäljning.

Supportalternativen hos Drip inkluderar livechatsupport, webbseminarier, automationsutbildning, detaljerade kurser, gratis guider och utmärkt dokumentation.

Vi använder Drip för flera av våra företag eftersom det gör det möjligt för oss att skicka massmejl samtidigt som vi ansluter och engagerar oss med varje kund på en personlig nivå med hjälp av deras smarta marknadsföringsautomatisering för e-handel.

Deras funktion för tilldelning av e-handelsintäkter visar oss exakt hur mycket intäkter vi genererar från varje epostmarknadsföringskampanj.

Även om det är lite dyrt tror vi att Drip är den bästa tjänsten för epostmarknadsföring för e-handelswebbplatser och företagare som vill ha mer avancerade funktioner för att maximera sina marknadsföringsinsatser.

Drip erbjuder en gratis provperiod och deras planer börjar från 49 dollar/månad som inkluderar alla deras funktioner.

Nyligen har de lagt till SMS-meddelanden som en funktion i alla planer, vilket gör att du kan ansluta till dina användare på både mail och SMS-marknadsföringskanal. Detta gör dem till en sann allt-i-ett tjänst epostmarknadsföringsplattform för butiksägare.

AWeber

aweber bulk email marketing software

AWeber är en av de äldsta och mest populära leverantörerna av epostmarknadsföringstjänster i världen. De erbjuder ett brett utbud av verktyg för små och medelstora företag för att hantera sin epostmarknadsföring.

Det är enkelt att komma igång med AWeber. Det ansluter sömlöst till de flesta plattformar, inklusive WordPress. För detaljerade instruktioner, se vår ultimata guide om hur du ansluter AWeber till WordPress.

Du får tillgång till färdiga html-epostmallar, listhantering, autosvar, a/b-testning och mailspårning med detaljerad insikt.

AWeber har också andra kraftfulla funktioner för epostmarknadsföring, till exempel AMP-mail, automatisk RSS till mail för bloggare och taggbaserad prenumerationssegmentering.

Supportalternativen inkluderar livechatt, telefonsupport, mailsupport, livewebinarier och ett stort bibliotek med hur man gör och handledningar.

AWeber erbjuder en begränsad gratis plan för upp till 500 prenumeranter. Efter det börjar deras prissättning från 19 dollar/månad. Du kan också registrera dig för kvartalsvisa eller årliga planer för att spara ännu mer.

Moosend

moosend email marketing service

Moosend är en prisvärd epostmarknadsföringstjänst för småföretag. Den levereras med en uppsättning kraftfulla funktioner för automatiserad marknadsföring, verktyg för att bygga maillistor, landningssidor och mycket mer.

Du kan snabbt skapa ett nyhetsbrev och anpassa epostdesignen till ditt varumärke inom några minuter genom att antingen välja bland deras dussintals färdiga epostmallar eller genom att skapa en helt egen mall.

Det fina med Moosend är att de erbjuder funktioner för automatiserad marknadsföring i alla planer. Du kan använda deras arbetsflödesdesigner för automatisering för att erbjuda en personlig prenumerantresa för dina nyhetsbrevsprenumeranter.

Moosend erbjuder detaljerad mailanalys som visar dig viktiga mätvärden som öppning av mail, klick, studsar, produktvisningar, köp, anpassad händelsespårning och till och med förutspådda demografiska data.

Alla planer levereras med kraftfulla konverteringsoptimeringsfunktioner som A/B-testning, analys av nedräkningstimers, villkorligt innehåll, AI-motor för produktrekommendationer, popup-formulär, flytande barer, formulär för prenumeration av nyhetsbrevsanmälningar och mycket mer.

Moosend erbjuder en 30 dagars gratis provperiod med obegränsat antal mail (inget kreditkort krävs). Efter det börjar deras prissättning på 9 dollar per månad för deras Pro-plan som inkluderar landningssidebyggare, transaktionsmejl för e-handelswebbplatser, teamhantering med mera.

Bonus: ConvertKit

convertkit email marketing service

ConvertKit är en robust plattform för epostmarknadsföring för professionella bloggare, författare och marknadsförare. Den är extremt enkel att använda och otroligt kraftfull.

ConvertKits unika funktion är att du enkelt kan erbjuda uppgraderingar av innehåll och incitament med anmälningsformulär för mail. Den levereras också med lätthanterliga automatiska svarsfunktioner som gör att du kan skicka droppmejl från deras eposttjänst.

Med ConvertKit kan du enkelt segmentera prenumeranter i de som är intresserade och de som redan har köpt. Detta hjälper dig att öka konverteringarna med automatiserade mail som känns mer personliga. I marknadsföringstermer kallas detta för riktad epostmarknadsföring.

De har alla kraftfulla funktioner som du förväntar dig av en förstklassig tjänst för epostmarknadsföring, till exempel a/b-testning, vackra epostmallar, landningssidebyggare, smarta arbetsflöden och mycket mer.

ConvertKit erbjuder mailbaserad support och har en omfattande kunskapsbas med bra inlärningsmaterial.

Många ConvertKit-funktioner som betalda nyhetsbrev är särskilt utformade för kreatörer och professionella bloggare det är därför vi rankar dem som den bästa tjänstne för epostmarknadsföring för professionella bloggare.

De har även lagt till möjligheten för dig att sälja digitala produkter & prenumerationer från samma plattform.

ConvertKit erbjuder en 14-dagars gratis provperiod och deras prissättning börjar från 29 dollar/månad. De erbjuder också en 30-dagars återbetalningspolicy.

Deras Creator Pro-plan innehåller även avancerad funktionalitet som nyhetsbrevsreferenssystem, poängsättning av prenumeranter, avancerad rapportering och Facebook custom audiences.

Bonus: Mailchimp

mailchimp free email marketing service

Mailchimp är en av de mest populära leverantörerna av tjänster för epostmarknadsföring i världen, främst för att de erbjuder en kostnadsfri tjänst för epostmarknadsföring.

Även om vi inte längre rekommenderar det eftersom det finns bättre lösningar på marknaden, är den tråkiga verkligheten att vi inte kan skapa en lista över de bästa programvarorna för epostmarknadsföring utan att inkludera Mailchimp på grund av deras skira popularitet.

Mailchimp levereras med en enkel drag-and-drop epostbyggare, autosvar, segmentering av kontakter i grupper och enkel spårning för analys. Det gör det också möjligt att ställa in leveranstider baserat på användarnas tidszoner och du kan ställa in segmentering baserat på geolokalisering.

Du kan enkelt integrera MailChimp med WordPress, Magento, Shopify och många andra plattformar. Om du använder WordPress, se vår ultimata guide för att använda Mailchimp och WordPress för detaljerade instruktioner.

När det gäller funktioner för automatiserad marknadsföring är Mailchimp-plattformen ganska begränsad jämfört med andra leverantörer på vår lista, till exempel HubSpot, Drip eller ConvertKit.

Under de senaste åren har Mailchimp försökt lägga till många ”avancerade” funktioner, men efter att ha testat många av dessa är de inte riktigt avancerade.

Mailchimp support erbjuds via mail, livechatt och en stor kunskapsbas för handledningar. Deras support är dock ofta långsam och kan inte mäta sig med den servicekvalitet som du får från Constant Contact.

Mailchimp erbjuder en för evigt gratis plan som låter dig skicka 12 000 mail till upp till 2 000 prenumeranter. Denna plan är ganska begränsad eftersom du inte får funktioner som optimering av sändningstid, avancerad segmentering, testning av flera variabler osv. Du måste också visa deras varumärke i ditt mail. Sist men inte minst är supporten begränsad till enbart mail vilket är bra om du är en hobbyist men som seriöst företag behöver du pålitlig support som du kan räkna med.

Deras betalda planer börjar från 10 dollar/månad för upp till 500 prenumeranter, och priset ökar i ökningen av 500 prenumeranter.

Men om du vill ha obegränsade målgrupper, avancerad målgruppssegmentering, multivariata tester och jämförande rapportering måste du gå över till deras plan på 299 dollar per månad.

Avslutningsvis: Den bästa tjänsten för epostmarknadsföring

Det finns dussintals tjänster för epostmarknadsföring där ute, och vi vill se till att du väljer rätt för ditt företags behov. Nedan följer vårt expertval:

Om du är ett litet företag, en ideell organisation eller en ny bloggare rekommenderar vi att du använder Constant Contact. Deras priser är bra och supportteamet är absolut förstklassigt. Deras onboarding-team hjälper dig att hitta framgång med epostmarknadsföring direkt.

Om du driver en nätbutik/ e-handelswebbplats rekommenderar vi att du använder Omnisend eller Drip eftersom de erbjuder den bästa programvaran för epostmarknadsföring för e-handel. Deras funktioner för personalisering och automatisering är extremt kraftfulla. Många av våra egna affärswebbplatser använder Drip.

Om du är en professionell bloggare eller innehållsskapare rekommenderar vi att du använder ConvertKit. De erbjuder en lättanvänd plattform med avancerad segmentering och trattar som hjälper dig att ta din bloggverksamhet till nästa nivå.

Om du är en företagare som vill ha ett kraftfullt verktyg för automatiserad marknadsföring som kombinerar epostmarknadsföring, SMTP-volymmejl och SMS-meddelanden rekommenderar vi SendinBlue. Deras plattform är lätt att använda och de låter dig hantera både mail och SMS från ett enda gränssnitt. De erbjuder också en ganska generös plan för evigt gratis, vilket gör dem till den bästa gratis programvaran för epostmarknadsföring.

Om du letar efter en allt-i-ett-lösning för epostmarknadsföring rekommenderar vi att du använder HubSpot. De erbjuder en kraftfull svit av marknadsföringsverktyg inklusive epostmarknadsföring, CRM, försäljningsverktyg, livechatt, webbplatsbyggare och mycket mer. Deras kostnadsfria plan är utmärkt för leadgenerering eftersom den låter dig lagra obegränsat med prenumeranter.

Bonustips: Förbättra din epostleverans

Alla verktyg för nyhetsbrev som vi har delat med oss av i den här artikeln har en hög leveransfrekvens.

Det finns dock några saker du kan göra för att se till att dina marknadsföringsmejl alltid levereras.

Använd en professionell mailadress

Mailplattformar som Gmail, Outlook och andra har algoritmer som letar efter spammigt beteende. En av dem är avsändarens mailadress.

Som företag är det viktigt att du använder en professionell mailadress för företag (som ditt.namn@dittföretag.se) och inte en generisk hotmail- eller gmail-adress.

Detta kommer att bidra till att din leveransfrekvens för mail är högre än branschgenomsnittet.

Skicka riktade mail utifrån intressen

Det är mycket viktigt att du anpassar dina mail utifrån användarsegment. Programvara för epostmarknadsföring som Constant Contact och HubSpot låter dig enkelt gruppera dina prenumeranter i segment som mest aktiva, icke aktiva, intresserade av specifika ämnen, anpassade segment osv.

Detta kommer att hjälpa dina epostmarknadsföringskampanjer att få den högsta öppningsfrekvensen och klickfrekvensen, vilket är en viktig faktor för framtida leveransbarhet av mail.

Vi rekommenderar alltid att skicka ett personligt välkomstmeddelande till alla nya prenumeranter och sedan segmentera användarna utifrån deras intressen.

Det är också viktigt att ha en tydlig avregistreringslänk för användarna, så att de kan avregistrera sig i stället för att markera dina mail som skräppost.

Om du vill ha fler tips kan du läsa den här ultimata steg-för-steg-guiden för epostmarknadsföring med exempel som hjälper dig att skapa en framgångsrik epostmarknadsföringskampanj.

Vanliga frågor om tjänster för epostmarknadsföring

Efter att ha hjälpt tusentals användare att välja den bästa programvaran för epostmarknadsföring har vi svarat på en hel del frågor. Nedan finns några av svaren på de vanligaste frågorna om plattformar för epostmarknadsföring.

Kan jag göra epostmarknadsföring via mail från min Gmail eller Outlook?

I teorin ja. Men detta kommer snabbt att få dina mailkonton avstängda. G Suite och Outlook är inte gjorda för massutskick av mail. De är en bra lösning för professionell affärsmässig mail.

Vilken är den bästa gratis tjänsten för epostmarknadsföring?

Många tjänster för epostmarknadsföring kommer att erbjuda gratis nivåer för begränsad användning. Den bästa kostnadsfria tjänsten för epostmarknadsföring är SendinBlue eftersom deras kostnadsfria plan inte har någon gräns för antalet prenumeranter. HubSpot, Omnisend, MailerLite och MailChimp erbjuder också gratis planer för epostmarknadsföring.

Hur mycket kostar epostmarknadsföring?

Din kostnad för epostmarknadsföring beror helt och hållet på hur många prenumeranter du har, hur många mail du totalt sett skickar per månad och vilken mailplattform du använder. I genomsnitt kostar ett litet företags epostmarknadsföring runt 20 – 300 dollar per månad för epostmarknadsföring med tanke på att de hanterar sin egen kampanj. Om du använder en byrå för epostmarknadsföring kan kostnaden ligga närmare 500 dollar per månad eller högre.

Kan epostmarknadsföring hjälpa till med SEO?

Epostmarknadsföring har ingen direkt inverkan på SEO. Det kan dock hjälpa dig att få mer trafik till din webbplats vilket kan leda till fler delningar och ibland backlinks/omnämnanden.

Google och andra sökmotorer använder delningar och omnämnanden som sociala signaler för att rangordna webbplatser. Så indirekt kan epostmarknadsföring bidra till din webbplats SEO-placering.

Du kanske också vill använda dessa bästa WordPress SEO-plugins och verktyg för att förbättra dina rankningar.

Vilken är den bästa appen för epostmarknadsföring för Shopify?

Många av ovanstående tjänster för epostmarknadsförings erbjuder en intuitiv Shopify-app som är lätt att använda. Vi rekommenderar att du använder antingen Omnisend eller Drip eftersom de erbjuder robusta verktyg för automatiserad marknadsföring för e-handel som sömlöst integreras med både Shopify och WooCommerce.

En del e-handelsstarkanvändare föredrar Klaviyo för Shopify epostmarknadsföring, men deras plattform är ganska dyr för små företag.

Vilken är den bästa plattformen för epostmarknadsföring för WordPress?

De flesta plattformar för epostmarknadsföring har djup integration med WordPress eftersom det är den mest populära webbplatsbyggaren på planeten som driver över 43 % av alla webbplatser. Med det sagt är de bästa plattformarna för epostmarknadsföring för WordPress Constant Contact, Sendinblue och HubSpot.

Under de senaste åren har många företagare också bytt till inhemska WordPress epostmarknadsföringslösningar som FunnelKit Automations eftersom det hjälper dig att spara på kostnaderna stort samtidigt som det erbjuder alla kraftfulla funktioner som sändningsmejl, automatiserade droppmejl, CRM och mer direkt från WordPress.

Webbplatsägare använder FunnelKit för att skapa mail och använder sedan WP Mail SMTP-pluginet tillsammans med en SMTP-tjänst som SendLayer, Amazon SES, SendGrid eller andra för att se till att alla mail på ett tillförlitligt sätt når kundernas inkorg.

Finns det andra plattformar för epostmarknadsföring som inte är listade här?

Ja, det finns bokstavligen hundratals tjänster för epostmarknadsföring där ute, men vi har inte listat dem alla här. Vi tror att en fullständig lista över epostplattformar skulle skapa mer förvirring och orsaka valförlamning för icke-tekniska läsare.

Vi har provat alla de främsta tjänsterna för epostmarknadsföring, inklusive många som inte finns med i våra listor över epostplattformar ovan, t.ex: MailerLite, ActiveCampaign, GetResponse, Ontraport, Mailjet, Campaign Monitor, InfusionSoft (numera Keap), Klaviyo, Marketo, Eloqua, Pardot by Salesforce, Sendloop, iContact, Emma, TotalSend, SharpSpring, MailPoet, Email Octopus, Sendy, med flera.

De bästa epostmarknadsföringstjänsterna som vi har valt att inkludera i vår lista ger de bästa funktionerna till det bästa priset.

Vilka är de bästa tjänsterna för epostmarknadsföring enligt er åsikt?

Våra främsta val av de bästa tjänsterna för epostmarknadsföring är:

Constant Contact – Bästa epostmarknadsföringstjänster för småföretag.
SendinBlue – Bästa plattform för epost- och SMS-marknadsföring.
HubSpot – Allt-i-ett epostmarknadsföring och CRM för växande företag.
Bonus: Omnisend eller Drip som bästa plattform för epostmarknadsföring för e-handel.

Skaffa en företagsmail utan krångel

Vi hjälper dig att komma igång kostnadsfritt.
Noll underhåll 👍